Tällä hetkellä admin paneelistasi luodut tapahtumat näkyvät vain sovelluksessa ja linkin kautta. Jos kuitenkin luot tapahtuman kuntasi tapahtumakalenterissa, näkyvät nämä tapahtumat myös sovelluksessa, mutta ne eivät näy Eventz.today App - admin paneelin profiilissasi.

Tulevaisuudessa suunnittelemme helppoa ratkaisua, jonka avulla tapahtumien synkronointi onnistuu automaattisesti sekä kuntasi tapahtumakalenterin että Eventz.today App -sovelluksen välillä.