• Kun olet luonut tilin ja vahvistanut sen sähköpostiisi saapuneesta linkistä, voit aloittaa tapahtumien luomisen. Jos edustat yritystä, tarvitset ensin henkilökohtaisen tilin, jonka olet vahvistanut sähköpostin linkistä. Tämän jälkeen voit luoda yrityksen ja julkaista yrityksen nimissä tapahtumia.
  • Kirjaudu kalenteriin, valitse ’Luo tapahtuma’.
  • Tapahtumaa luodessasi sinua pyydetään valitsemaan tapahtuman järjestäjä (valitse nimesi tai yrityksesi klikkaamalla sitä ruudulla)
  • Täytä myös tapahtuman nimi ja kuvaus.
  • Valitse tapahtumallesi kuva oletuskuvista tai koneesi tiedostoista.
  • Lisää vielä tapahtuman kellonaika ja osoite tai sijainti.
  • Valitse tapahtumallesi kategoria eli aihealue. Voit valita tapahtumalle useamman kategorian.
  • Lisää halutessasi tapahtumaasi hyvin kuvaava avainsana.
  • Täytä tapahtuman yhteystiedot ja linkit (eivät pakollisia).
  • Valitse haluatko, että tapahtumasi julkaistaan heti vai myöhempänä ajankohtana. Oletuksena on valittuna heti.
  • Hyväksy palvelun käyttöoikeusehdot
  • Julkaise tapahtumasi tai halutessasi tallenna luonnokseksi.