Käyttäjät voivat paitsi luoda tapahtumia kalenteriin, niin myös saada kalenterista toivomiaan tapahtumasyötteitä esimerkiksi omille verkkosivuilleen.


1. Valitse sisältö, minkä haluat omalle verkkosivullesi. Se voi perustua esimerkiksi aiheeseen, tapahtumapaikkaan, järjestäjään, maantieteelliseen alueeseen tai olla kooste käsin valittuja sisältöjä.


2. Avaa kyseisen aihealueen sivupaneeli ja valitse sieltä 'widgetit'

3. Valitse  sisällön ulkoasua) Sarake pienellä kuvalla
b) Sarake ilman kuvaac) Yksi isompi kuva kapeampaan palstaan


d) Rinnakkaiset kuvat leveämpään palstaan. Jos valitset tämän, voit valita näytetäänkö kolme tai neljä kuvaa rinnakkain.4. Sisältövalinnat

 Haluatko vain tapahtumia vai kaikkia eri aiheeseen liittyviä sisältöjä, kuten tapahtumia paikkoja ja palveluitaStaattiseen syötteeseen voi valita tapahtumat tietystä päivämäärästä eteenpäin. Päivämäärän voi asettaa myös         menneisyyteen. Tapahtumat näytetään valitusta ajankohdasta eteenpäin. Poikkeuksena on, että menneet tapahtumat eivät poistu tästä syötteestä!a) Kuinka monta sisältöyksikköä haetaan aluksi


b) Kuinka monta haetaan lisää käyttäjän painaessa nappia


c) Kuinka monta sisältöyksikköä haetaan maksimissaan


d) Valitse viekö klikkaus käyttäjän tapahtumakalenteriin vai avaako se popup-ikkunan


e) Valitaan avautuvatko linkit samassa vai uudessa selaimen välilehdessä


6. Moniaikatapahtumat näytetään syötteessä oletuksena erikseen, esim. teatteriesityksen näytösajankohdat.


7. Kun olet tehnyt nämä valinnat kopioi teksi verkkosivullesi


Valintoja ei erikseen tallenneta. Kun valinnat on tehty scripti vain kopioidaan. Valinnat nollautuvat, kun suljet sivupaneelin.