Palvelu herjaa Facebook tai kotisivun soitteesta:

1. Tarkasta että olet antanut sosiaalisen median kanavien linkit oikein ja ne alkavat jokainen erikseen niiden omilla URL tunnisteilla:

Facebook: https://www.facebook.com/YOUROWNPROFILEPAGE

Instagram: https://www.instagram.com/YOURPROFILENAME

etc

Muista että oman kotisivun linkkiä ei tule asettaa näihin kenttiin vaan se asetetaan Tapahtuman tai Profiilin asetuksissa erikseen 'Lisää linkki' kohdasta.

Lisää kenttiin:

NIMI:              esim. 'KOTISIVUMME'

Web osoite    esim. 'https://www.kotisivumme.fi'

Paina sen jälkeen '+' - merkkiä. Tämä toiminto lisää uuden linkin sivuun.

Lopuksi, paina 'TALLENNA'

(kopioi nämä suoraan omasta selaimestasi kun olet esim. Facebookin -profiilin sivulla)

Palvelu herjaa osoitteesta:

Sisällölle on aina annettava osoite, ellei kyseessä ole Virtuaalitapahtuma. Osoite valitaan syöttämällä osoite kenttään ja hyväksymällä oikea Google Maps -palvelun tarjoama osoitevaihtoehto. Tämä toiminto asettaa sisältösi myös kartalle. Vahvista valinnän jälkeen aukeavan kartan alapuolelta että osoitteen kirjoitusasu vastaa haluamaasi osoitetta. Mikäli osoitteessa on useampi tila, voit lisätäkartan alapuoliseen osoiteriviin lisätiedoksi tilan nimen.

Huoomioithan, että mikäli tapahtumasi osoite on kalenterin palvelualueen ulkopuolella tapahtumaa ei näytetä palvelussa. Tapahtumakalenteripalvelut ovat alueellisia.

Ongelmia selainasetuksissa:

Jos edellämainitut ohjeet eivät olleet avuksi, voi ongelma myös johtua selain-asetuksista. Näissä tapauksissa palvelu voi antaa virheilmoituksen sisällön luonnin yhteydessä. Virhetilanne voi johtua selainvalmistajien tietosuoja-asetuksissa tehdyistä muutoksista. Valmistajat ovat alkaneet vierittää uusia tietosuoja-asetusten velvoittamia päivityksiä tuotteisiinsa eri aikatauluissa.

Jos ongelma esiintyy, niin liitteestä löytyy ohjeet miten toimia eri selainversioilla.