Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjautumisessa olevaa unohditko salasanasi painiketta (kts. kuva alla). Anna sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Lähetä pyyntö" painiketta. Saat sähköpostiisi " Luo uusi salasana " viestin, jossa linkki salasanan vaihtoon. Klikkaa linkkiä ja kun sivu avautuu anna uusi salasana.

Jos et heti saa salasanan vaihtoon tarvittavaa sähköpostia, niin tarkista roskapostisi! Jos sinulla on käytössä "clutter-kansio", tarkista myös tämä.